Weer thuis - Reisverslag uit Biak, Indonesië van Jantinus en Mark Weggemans - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Biak, Indonesië van Jantinus en Mark Weggemans - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Elly en Jantinus

Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark

12 April 2016 | Indonesië, Biak

Er waren heel veel mensen naar het vliegveld gekomen om ons uit te zwaaien, heel mooi dat zij dat doen maar het maakt het ook moeilijk.
Nog even wat na te praten er moeten nog heel veel foto’s worden gemaakt, maar het moment komt dat je naar binnen moet, gelukkig dat Margriet overal op de luchthaven mag komen en die nam Inge gewoon mee, dus met die twee zaten we nog even alleen in de vertrekhal.
Met tranen in de ogen gaan ook deze laatste minuten voorbij, en kan de thuisreis beginnen.
De reis is weer goed verlopen, al is van zeven uur in Jakarta wachten wel erg lang, eerst kregen we bericht dat wij in een keer door zouden vliegen naar Amsterdam maar helaas toch een tussenlanding in Singapore.
Op zich geen ramp maar je moet de handbagage meenemen voor 20 min en die moet weer uitgebreid door de scanner, alles wordt weer uitgebreid gecontroleerd daar zit je niet echt op te wachten na anderhalf uur vliegen.
De vlucht was verder goed maar we hebben alleen hazenslaapjes gedaan, je hoopt als je wakker wordt dat er een uur om is, helaas vaak tien min.
Maar zondagmorgen zijn we weer veilig aangekomen op Schiphol, waar Mark en Bart-Jan op ons stonden te wachten en werden we na koffie met appelgebak naar huis gereden.
Trea en Teo waren het weekend weg maar zij had gezorgd voor een goed gevulde koelkast en eigengemaakte soep, heerlijk als je zo thuiskomt.
Gisteren naar Henk en Mini geweest, fijn om hen weer te zien en gelukkig gaat het voor beiden de goede kant op, wanneer je ver van huis bent hakt het er toch behoorlijk in als je geliefden zo ziek zijn.
Hopelijk gaat Jantinus dit najaar weer gewoon naar Biak, hij is daar meer dan welkom we wachten maar af.
Allemaal bedankt voor het meelezen en voor de reacties.
Hartelijke groeten Jantinus en Elly

• 12 April 2016 - 15:55

Betteke:

Welkom thuis!

We bellen gauw!

• 12 April 2016 - 16:34

Truus:

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn, ik hoop jullie gauw te spreken

• 12 April 2016 - 17:16

Willem Wilms:

Welkom in Drenthe en mooi daj weer goed ankommen bent.
    Willem

• 12 April 2016 - 19:20

Adrie Bouwmeester:

welkom thuis van ons al is het weg gaan moeilijk .

• 13 April 2016 - 15:58

Tjak:

Mede namens Emmy, Welkom thuis!
    Bedankt voor jullie (werk) verslagen, het is respectvol wat jullie gedaan hebben.
    Rust nu maar goed uit en kom weer op krachten om weer verder te gaan
    Wij wensen jullie Gods ontferming en rijke zegen toe.

Met hartelijke groeten,
    Emmy en Tjak

• 18 April 2016 - 11:01

Margriet:

Lieve tante en oom,

Welkom thuis,

Fijne dat tante en oom weer veilig thuis zijn .Heel bedankt voor hele leuke tijd met tante en oom,elke jaar met zijn storie.Dat blijft altijd mooie.

Tot ziens.
    Salam manis dari Biak

• 11 Februari 2017 - 15:04

Kees De Vries:

Vandaag mailde ik met oud-marinier Jan de Gier op Bali. Hij en echtgenote Loes ontvluchten ieder jaar de Nederlandse winter.
    In 2004 maakten wij (Jan, Herman en ik) een rondreis door Nw. Guinea. Jan was destijds als marinier op Biak, Herman in Sorong en ik Kaimana en Kokonao.
    Tot nog toe heb ik ieder jaar Uw reisbelevenissen van Biak gelezen en hoopte op een voortzetting.
    Is deze in aantocht of is het jaarlijkse avontuur passé?
    Met vriendelijke groeten
    Cornelis (Kees) de Vries

• 11 Februari 2017 - 15:35

Kees De Vries:

Hartelijk dank voor Uw snelle reactie. Heb ik de berichten uit november 2016 gemist of waren die er deze keer niet?
    Ik heb deze altijd met veel belangstelling gelezen.
    Woonachtig in Hochheim (D) bezoeken wij (vanwege onze dochter) toch ieder jaar de reünie in 't Harde. Meestal in april.
    NNG is altijd blijven hangen.
    Een hartelijke groet naar Drenthe (de geboorteplek - Ees -van mijn moeder)
    Kees de Vries

• 03 September 2018 - 19:43

Frans En Ank Van Hasselt:

Beste Elly en Jantinus,

We gaan jullie weer met belangstelling volgen.
    Een goede en succesvolle reis gewenst.
    Fijn, dat jullie daar weer heen mogen/kunnen gaan.
    Hartelijke groet,
    Ank en Frans van Hasselt