Weer Thuis
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
09 Mei 2014 | Indonesië, Biak
We hadden een goede vlucht al mochten we zonder hiervan de reden te horen niet uitstappen in Abu Dhabi, je verheugd er juist op om even de benen te strekken en rond te lopen na 8 uur vliegen, maar niemand mocht het vliegtuig verlaten.
Maar gelukkig stond Trea op Schiphol op ons te wachten en heeft ons naar huis naar huis gereden.
Eerst Betteke naar Emmen gebracht en daarna naar huis waar Trea gezorgd had voor de eerste boodschappen en ook al een pan zelfgemaakte soep had klaarstaan, heerlijk.
Mark en Bart Jan kwamen s ’avonds langs en toen die naar huis waren zijn we heerlijk in ons eigen bed gekropen.
Na een fijne tijd in Biak en een geslaagde reis op Java is het goed weer thuis te zijn.
Allemaal bedankt voor de leuke reacties en bijdrages voor de hulp aan de Papoea’s.
Een warme groet,
Jantinus Elly en Betteke.
09 Mei 2014 - 13:45
Henk En Bets:
Alle drie bedankt voor alle mooie verhalen en ook de geweldige foto,s.
Fijn dat jullie weer gezond thuis zijn gekomen,rust nu maar een paar dagen uit na alle belevenissen.
Nogmaals bedankt,
Henk en Bets -
09 Mei 2014 - 13:53
Hennie Van Goor:
Fijn dat jullie weer thuis zijn. Het zal een boeiende reis zijn geweest.
Hartelijk bedankt dat wij hebben mee mogen genieten van jullie reisverslag en de mooie foto"s.
Hartelijke groeten,
Henk en Hennie van Goor. -
09 Mei 2014 - 22:14
Hennie:
Welkom thuis in het gure Nederland. Een heel verschil met de tropische warmte. Dank voor alle mooie verhalen en prachtige foto's. Zo waren we er toch een beetje "bij".
Groetjes Hennie -
20 Juni 2014 - 19:41
Marijke Albertz Van Diemen:
Wat een mooi verslag en geweldige foto's
Het doet mij goed dat er nog mensen zijn die zich inzetten voor de papoea [ het vergeten volk]
heeft U nog contact gehad met ISMAEL?
hopenlijk gaat het nog goed met hem?
Groetjes Marijke Albertz
Drie kolommenplein 87