Inhaalslag,
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
18 April 2012 | Indonesië, Biak
Daarna hebben we Margriet opgehaald om met haar naar het restaurant te gaan waar wij een buffet voor morgen avond hebben besteld, heel makkelijk om dat met haar samen te doen voor ons is het toch wel lastig om dat te regelen.
Zij vraagt naar de prijzen van elk onderdeel en het is grappig om te zien dat zij het gauw even narekent of alles wel klopt, het is een heel bescheiden meisje maar je kunt haar om een boodschap sturen, wanneer zij meegaat iets te kopen let zij er ook altijd op dat er een stempel van de zaak op de rekening komt.
Vandaag heeft Jantinus een spandoek dat we hebben laten maken met foto’s van hier opgehaald het is erg leuk geworden, het komt thuis aan de garage muur te hangen.
En zijn we samen met Truus haar ticket voor haar terugreis naar Nederland wezen ophalen, voor haar prettig om te weten wanneer zij gaat dan kan zij er een beetje naar toe leven.
Jantinus is echt snot verkouden dus vanavond verder niets gedaan, alleen wat dingen uitgezocht, wat hier blijft en wat meegaat naar huis.
Morgen een afscheid feestje met alle vrienden en bekenden, waarvan morgen verslag.
18 April 2012 - 20:01
Aly Bunschoten:
Wat gaan twee maanden snel voorbij, maar wat hebben jullie weer veel mensen blij gemaakt.
Jongen geniet nog even van de laatste week, want hier zit je zo weer in het Hollandse ritme.
Groetjes van ons