Zaterdag 9 mei Een onverwachte vrije dag
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
09 Mei 2009 | Indonesië, Biak
Het was zoals altijd weer erg lekker wat zij gekookt had, komende dinsdag hebben we een afscheids etentje met wel 15 tot 20 mensen, hier is dat de manier van vieren, Yujun komt om te helpen bij het koken.
Er is vandaag weer een nationale vrije dag ter ere waarvan is mij niet duidelijk geworden.
Dus ook voor Jantinus uitslapen vanmorgen, daarna lekker op ons terras zitten met de computer en een puzzelboekje.
Na de middag zijn we even wat boodschappen wezen doen en langs een straat gereden waarvan Jantinus een werktekening aan het maken is en daarvoor nog even de situatie wilde zien.
Op dit moment is hij druk bezig zijn gegeven te verwerken, want er zijn nog maar twee werkdagen dus moet er van alles nog gebeuren, voor hij tevreden naar huis kan.
Vanavond gaan we met de hele Hollandse kliek bij Truus eten Arne die in Nabire werkt zal ook van de partij zijn, hij vertrekt dinsdag voor familie bezoek naar Nederland.
Als het weer goed is gaan we morgen met de hele club met Chris in de prauw naar een onbewoond eiland voor de kust, maar dat lezen jullie dan morgen wel weer.
Hier onder mijn lijstje hier gelezen boeken.
Boekenlijst
De Pianoman Bernlef
Rendez-vous Esther Verhoef
Suezkade Jan Siebeling
2 Libelle Bookazine
En nog een paar flodderromans
09 Mei 2009 - 14:51
Rinske:
Gezellig al die etentjes. Je hebt behoorlijk wat gelezen, wat lijkt me dat heerlijk om daar zoveel tijd voor te hebben. Het zal ook wel weer wennen zijn alles weer zelf te moeten doen als je thuis bent, of neem je straks ook iemand in huis.Vandaag een redelijke dag met aardig wat zon. Heerlijk in de tuin gezeten. Geniet nog met z,n tweeen van alles wat je straks niet meer hebt.
groetjes rinske