Vrijdag 14 september.
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
14 September 2018 | Indonesië, Biak
Dat kwam goed van pas en was het mogelijk een paar e books te bestellen raar idee hoor, zit je zover weg en het is een fluitje van een cent en de boeken zijn binnen.
Vanmiddag zijn we samen met Inge naar kampong Adoki gereden en hebben genoten van het mooie uitzicht op Radja Tiga drie heel kleine eilandjes voor de kust.
Er waren daar een paar dames die ons spontaan Durian aanboden nu vind ik dat zo vreselijk stinken dat ik vriendelijk bedankt heb maar JT lust het wel en heeft er wat van gegeten, al is hij ook niet weg van de geur.
Zij lagen in een deuk toen Jantinus zei dat hij mij vandaag niet meer durfde kussen vanwege de geur.
Als vervanging kreeg ik een flesje water aangeboden een lief gebaar.
Momenteel is er heel veel Durian dat komt van het eiland Japen, hier groeit het niet, dichtbij ons hotel, bij Tiptop voor de kenners zijn er honderden te koop.
14 September 2018 - 11:24
Mark:
Jammer dat Durian niet in het vliegtuig mee mag hahahaha brrrr -
14 September 2018 - 18:11
Betteke:
Lekker stinken! Weten jullie nog dat wij er toen ook een hadden gekocht en ( niet zo lang) in de auto meenamen?
En de pomelemoenen.. maar volgens mij was dat op Java.
Jullie zien er zo ontspannen uit!
Nooit meer in het “tropen-uniform” van de WMD lijkt geen invloed op jou te hebben Jt! Met pensioen zijn heeft heel veel voordelen..Zeker als je aan de andere kant van de wereld zo je contacten hebt. Veel plezier nog en de groetjes doen aan al die lieve mensen daar!