Beste Lezers,
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
28 September 2018 | Indonesië, Biak
We hadden een langdurige reis voor de boeg eerst een tussenstop in Makassar en toen een 7 uur durende onderbreking in Jakarta.
Tijdens de wachttijd kregen wij het bericht dat onze goede vriend Joop Papilaja is overleden, wij wisten dat dat ging gebeuren maar het overvalt je toch.
De volgende vlucht ging naar Singapore waar we ook weer twee uur moesten overbruggen.
Bij het instappen van de laatste vlucht troffen wij onverwacht Winde en haar dochters, ook op weg naar huis.
Donderdag om 9 uur kwamen wij op Schiphol aan waar onze zoon Mark op ons stond te wachten.
Heerlijk om weer thuis te komen en het was een bijzondere dag, onze dochter Trea was jarig en daar zijn we eind van de middag naar toegegaan, waar we genoten van een lekker wijntje en een heerlijke Hollandse maaltijd.
Hierna waren we toe aan een lange nacht, we hebben de klok rond geslapen.
En nu zijn we bezig alle meegenomen post te versturen contacten te leggen met families van mensen daar en het bespreken van de plannen die we gemaakt hebben met de sponsors die zoveel mogelijk maken.
Een extra woord van dank aan de gulle gevers voor ons Biak fonds, fijn dat broer Henk dat weer even heeft aan geslingerd en niet voor niets, er is flink gedoneerd en we zijn daar ongelofelijk dankbaar voor het maakt weer heel veel extra hulp mogelijk.
Rest ons iedereen te bedanken die meegelezen en gereageerd hebben op deze site,
Salam Baik,
Jantinus en Elly
28 September 2018 - 14:47
Jantsje:
Wat fijn dat jullie weer heelhuids zijn geland! Gefeliciteerd met de jarige Trea! -
28 September 2018 - 17:05
Henk En Bets:
Hoi Elly en Jantinus,
Ook willen wij jullie bedanken voor de mooie woorden die jullie gebruikt hebben in alle reisverslagen.
Het was iedere dag weer een verrassing wat jullie weer beleeft hadden.
Nogmaals dank.
groetjes Henk en Bets -
28 September 2018 - 18:37
Sonja:
Welkom weer in Nederland na zo'n vermoeiende reis. Zal wel weer vreemd zijn na een dag weer in een hele andere wereld te zijn, maar weer lekkker in je eigen bed. Ook nog gefeleciteerd met jullie dochter Trea. Weer leuke foto's en een mooie video van Biak.
Nog bedankt voor alles.
Groetjes Sonja.