Mijn reis naar Biak
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
11 Februari 2020 | Nederland, Westerbork
Beste lezer,
12 februari begint mijn reis naar Biak West-Papau, ik blijf daar drie weken.
Deze reis zal in het teken staan van het bezoeken van de kleinschalige projecten die wij daar doen.
Zoals gewoonlijk zijn mijn belevenissen daar te volgen op deze site.
Groet,
Jantinus
11 Februari 2020 - 15:04
Peter Versteeg:
Jantinus, ik wens je nogmaals veel succes in ons "oude thuisland". Peter -
11 Februari 2020 - 18:26
Hennie Dobben:
Goede reis, blijf gezond en veel succes. Ben beetje jaloers. Wij in dit natte koude kikkerlandje..... -
11 Februari 2020 - 19:03
Stinus:
Succes! -
12 Februari 2020 - 09:33
Lenne:
Geniet er van Jantinus en ik kijk mee met jouw ogen naar ons mooie eiland Biak... doe de lieve mensen de groeten van ons. Veel lieve groeten. -
12 Februari 2020 - 14:16
Harry De Graaf:
Van harte een heel goede reis toegewenst. Hoop jullie na afloop te spreken over ervaringen en eventuele mogelijkheden tot samenwerking, liefst oog in oog want dat is er tot dusver niet van gekomen. -
12 Februari 2020 - 17:19
Henk:
In een appje schreef ik "Op de valreep"maar het is er dus naast /na gekomen,GOEDE REIS -
13 Februari 2020 - 15:58
Netty Ploeg:
Blijft Elly thuis? -
13 Februari 2020 - 16:33
Peter Beers:
Jantinus
Succes de komende weken met het mooie werk en de projecten voor de Papua`s
daar op Biak
Groeten Peter en Janny Beers -
14 Februari 2020 - 08:40
Frank Schepers:
Jantinus, vanuit Haaksbergen veel succes en als jullie een mooi reisverslag hebben zoals een paar weken geleden dan besteden we er natuurlijk weer aandacht aan. -
14 Februari 2020 - 15:05
Kees Jansen En Fam.:
Beste Jantinus,
We horen van jouw reis naar Biak. Heel veel succes daar en is Elly niet meegegaan? We horen het wel en nogmaals succes. Groet, Kees en fam. -
14 Februari 2020 - 17:06
Eelco: