Een zonnige zaterdag,
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
09 April 2011 | Indonesië, Biak
De warmte is wel wisselend van vies broeierig tot lekker, vooral voordat er regen komt kan het heel onaangenaam zijn.
Nog even over mijn overheerlijk prutje wat te zien was op de foto Betteke herkende direct mijn kookkunst en Jantsje als je het had kunnen ruiken was je om geweest dat weet ik zeker.
En de eenpansgerechten gaan nog even door want er is nog geen gas helaas, maar gelukkig hebben we wel een elektrische rijstkoker dus toch niet helemaal afhankelijk.
Vanmiddag zijn we naar zee geweest lekker een poos langs het strand gelopen, er is rust aan zee en er is altijd wel wat te zien, geen badgasten zoals wij dat kennen.
Maar kinderen die schelpdieren zoeken in het ondiepe water het was laagwater, hier en daar op zee een visser die in hele kleine prauwtjes en soms naast de bootjes gaan om onderwater te kijken en daar vissen spiesen, ook kinderen hebben vaak al een prikstok bij zich, ook hier is jong geleerd oud gedaan.