Woensdag 14 oktober
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
14 Oktober 2009 | Indonesië, Biak
Vandaag was een tegenvaller, gisteravond al had ik last van diaree en dat is nog niet verdwenen, ik voelde mij honds beroerd en ben tot de middag in bed gebleven.
Tussen de middag een sneetje geroosterd brood en vanavond een klein beetje gegeten.
Yustin maakte zich zorgen en wist wel een medicijn (Obat) ze heeft het opgehaald en ik heb man moedig de druppels in genomen, het was heet in de mond en ik proefde er pepermunt olie in je kunt er volgens mij beter mee stomen.
Jt en Oktov hebben ook even voorzichtig beproeft en vonden het erg vies, vandaag was Oktov jarig dat hadden we gelezen op de keukenkast waar de papieren hangen over wie waar verantwoordelijk voor is in dit huis, Jt heeft hem een zaag en een rolmaat gekocht waar hij blij mee was.
Jt heeft vandaag ook weer leuke plaatjes geschoten, varkens houden is hier simpel geen gedonder met wettelijke beperkingen.
Jt pakt net de telefoon op en dat is Trea gezellig even babbelen zij belt via skype dus dan hoef je niet zo om de tijd te denken.
Nu ik hoop dat ik jullie morgen wat leuke dingen kan melden tot dan.
14 Oktober 2009 - 22:20
Hillie Koning:
Hallo Elly en Jantinus/
wat jammer dat die buikkramp toch uitgedraait is op diaree.
en daar is een varkensstal dus een echt zwijnen stal.
en wat erg voor jullie dat je de hele tijd dat zo'n uitzicht moeten aan kijken maar je kan er ook je voordeel mee doen met bij voorbeeld bootjes tellen die voorbij varen als je even niets anders te doen heb.
vinden jullie het erg dat ik toch stiekem wel een beetje jaloers ben.
maar één ding scheeld, jullie zijn lief genoeg om me wel mee te laten genieten van al dat moois dank je wel en tot morgen bij gezondheid
Hartelijke groetjes Hillie -
15 Oktober 2009 - 13:37
Henk En Bets:
Hoi Beste mensen,
Het is nu donderdag en hopen dat jij weer wat bent op geknapt?
Drankjes zijn bijna nooit lekker,als het maar weer overgaat.
En dan het varkenhok dat lijkt op een varkenstal.
Ongelovelijk wat een bende.
Maar een verguning is niet nodig ha ha.
Tot de volgende keer
Groeten uit een zonnig Emmen,snachts lichte vorst plm 2 gr.