Een verdrietige boodschap - Reisverslag uit Biak, Indonesië van Jantinus en Mark Weggemans - WaarBenJij.nu Een verdrietige boodschap - Reisverslag uit Biak, Indonesië van Jantinus en Mark Weggemans - WaarBenJij.nu

Een verdrietige boodschap

Door: Elly en Jantinus

Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark

04 Mei 2010 | Indonesië, Biak

Ondertussen zitten we al in Makassar Zuid Sulawesi waar onze vakantiereis zal beginnen.
Helaas zijn Mark en Jorryt vandaag naar Nederland vertrokken, maandag avond werd Jorryt gebeld dat zijn vader plotseling opgenomen was in het ziekenhuis en de dokter geen hoop op herstel zag.
Gelukkig konden zij hun thuisreis zo regelen dat zij vandaag direct door konden vliegen.
Vanmorgen kwam het bericht dat zijn vader is overleden, een heel verdrietig einde van een mooie tijd.
De jongens zijn nu dus op weg naar huis en wij gaan met Trea volgens plan doorreizen, je eerste gedachte is wij gaan ook niet verder maar onze tickets kun je niet veranderen, dus proberen we de draad weer op te pakken.
Onze gedachten zullen ondanks dat vaak bij hen en de verdere familie zijn.
Morgen zal ik proberen weer te schrijven maar we zitten dan een eind van de stad dus weet ik niet of er verbinding zal zijn.

• 04 Mei 2010 - 15:50

Nichtje Inge:

Hè bah wat een triest bericht.
    Gecondoleerd.
    Wel fijn dat Jorryt en Mark meteen naar huis konden.
    Iedereen maar met name natuurlijk Jorryt en Mark heel veel sterkte de komende tijd.

Ik hoop dat jullie met z'n drieën de draad van de verdere reis min of meer weer plezierig kunnen oppakken.

Liefs,
    Inge (en natuurlijk ook de rest van de familie)

• 04 Mei 2010 - 17:27

Roel En Corry:

Ik dacht dat Jorryt en Mark ook jullie kinderen waren, maar dat is dus niet zo, is het misschien een vriend van Trea en is die wel jullie dochter? Ja want ik snap het niet helemaal, maar misschien heb ik wel dingen gemist, a.h.w. ik eigenlijk iedere dag je berichtjes lees. In ieder geval is dit erg triest en het zal ook de sfeer van jullie reizen bepalen. Ook wij hebben dit een paar jaar geleden mee gemaakt, dat we terug moesten omdat mijn zus erg ziek was geworden, en dat is geen pretje als je in het vliegtuig zit op weg weer naar huis. Ik wens jullie ook héél veel sterkte, en als ik het goed begrijp dan gaan jullie door Java trekken hé, en dan nu met z'n drieen, veel sterkte en probeer wel te genieten hoor al zal dat soms niet meevallen, lieve groetjes van ons!

• 04 Mei 2010 - 17:28

Joke :

gecondoleerd, we leven met hen mee,sterkte .

• 04 Mei 2010 - 18:54

Jantsje:

Wat een schokkend nieuws. Van harte gecondoleerd, met name Jorryt en Mark. Jullie 3-en ook van harte sterkte toegewenst. Wat ook een teleurstelling en domper voor een periode waar jullie zo naartoe hebben geleefd. Het was jullie allen zo gegund.

• 04 Mei 2010 - 20:13

Janny:

Wat een vervelend bericht. Veel sterkte, vooral voor Jorryt en Mark. We hopen dat jullie ondanks deze trieste gebeurtenis met z'n drieën toch zullen genieten van de vakantie waar jullie zo naartoe geleefd hebben.

Janny en Hemke

• 04 Mei 2010 - 20:21

Aly Bunschoten:

hallo elly en jantinus

Zo zie je maar weer, niks is zeker in dit leven. wat triest jongens. onze condoleances voor jullie drietjes en natuurlijk voor jullie zoon en schoonzoon in nederland.
    wij hopen dat jullie er ondanks alles toch nog een leuke reis van kunnen maken.

sterkte en groetjes van kees en aly

• 04 Mei 2010 - 21:57

Mijn Medeleven:

Oeps wat een nare mede in jullie rteisverslag. Natuurlijk mijn medeleven voor Mark en Jorryt. Maar dat is slechts een kleine pleister op de wond. Ik kan enkel mijn condeleance geven. Ik hoop dat God hun in de komende dagen een goede steun en toeverlaat zal zijn.
    Ruud