Een latertje
Door: Elly en Jantinus
Blijf op de hoogte en volg Jantinus en Mark
11 Maart 2010 | Indonesië, Biak
Truus heeft het huis nog niet op orde dus kwamen zij maar hier, en Truus had haar wijn, die ik bewaard had om op het huis te drinken, nog niet gehad, die hebben we vanavond dan eindelijk ontkurkt (met een kurkentrekker die we afgelopen week gekocht hebben) lekker hoor.
Voor dat zij er waren was ook Inge al geweest met Garvin en een buurmeisje zij kwamen een heerlijke tulband brengen die Inge vanmiddag had gebakken, we hebben op Facebook met haar gekeken naar foto’s die iemand daar op heeft gezet van haar bezoek aan Ambon met kerst.
We krijgen zoveel bezoek hier dat we bijna iedere avond wel mensen hebben, gisteren waren dat eerst Suna een man uit Bandung die hier ook voor het waterbedrijf werkt en ook maar alleen zit zijn vrouw en dochter zijn hier niet en hij gaat maar 1x in de drie mnd een week naar huis.
Later was Arne hier ook, hij werkt in Nabire met Papoea jongeren om daar toeristen centrum op te zetten met o.a. een duikgelegenheid, financieel gesteund door een Nederlander, hij zit daar in een beschermt natuur gebied, wij hopen daar ooit nog eens te kijken.
We hebben een rijk sociaal leven dat blijkt maar weer, maar wel gezellig en je hoort veel over het leven hier, we beginnen steeds meer te snappen van het wel en wee van de Biakkers.
Wat het werk betreft Jt moet er soms hard aan trekken, men ziet snel beren op de weg als er iets nieuws aan gepakt moet worden, maar het lukt hem meestal om er een positieve draai aan te geven.
Het gaat ons goed hier, groetjes allemaal.
10 Maart 2010 - 15:53
Joke :
Hoi -
10 Maart 2010 - 19:04
De Fietser:
... de straat blank ... ?
Gebeurt hier ook wel eens zelfs al de zon schijnt ...